30.1.2012

Pakastimen tuunaus
Oletko nähnyt ikinä tuunattua pakastinta? Minä en ollut, joten pakkohan sitä oli keksiä jotain kivaa oman pakastimen kylkeä koristamaan. Tässä siis lisää minibudjetin sisustusta.

alternative text
Tällainen siitä tuli. Nyt minuun iski muuten hirmuinen epäily, että tajuaakohan tätä kukaan. Nooo, pikkuvikoja. Kunhan minä älyän :D

Eihän siihen tarvittu kuin puolen vuoden tuumailu ja pakastintuunaukseni on viimein valmis. En halunnut tehdä pakastimesta liian räikeää (sen verran ruma laitos se on, että turha korostaa sitä liikaa :D), mutta jotain pientä hauskaa siihen oli saatava. Ja kukapa ei pitäisi jäätelöstä? Auttaahan se melkein jokaiseen vaivaan ;)

Käyttämäni tarra-arkin ostin muuten eräästä teippauksia tekevästä mainostoimistosta pari metriä kahdella eurolla. Saman tyylistä tarraa saa esimerkiksi Sinooperista, mutta se maksaa n. 6,90 euroa per metri. Ihan hyvä diili siis, teippausfirmoille kun semmoiset pikkupalat ovat roskiin joutavaa tavaraa.

alternative text

Nyt kun sain jo lähes ikuisuushankkeeksi muodostuneen pakastimen valmiiksi, voin viimein alkaa miettiä, mitä voisin kämppään seuraavaksi tehdä. Kylppäri, vaatehuone ja iso kenkäkasani tarvitsisivat ainakin fiksummat ja nätimmät säilytysratkaisut. Pitää katsoa, että mitähän kivaa sitä keksisi seuraavaksi. :)


alternative text
Näin sivuhuomautuksena muuten, että tuon keittiön maton olen virkannut kahdesta vanhasta lastenlakanasta.

Näin se tehdään


alternative text
Hommaa tarraa/kontaktimuovia.


alternative text
Piirrä haluamasi kuvio käsin tai koneella.

alternative text
Tulosta "design".


alternative text
Leikkaa kuvio irti paperista.


alternative text
Piirrä paperista leikattua kuviota apuna käyttäen kuvio peilikuvana tarran taakse. Leikkaa irti.


alternative text
Asettele kuvio pakastimen kylkeä koristamaan.


alternative text
Valmis!


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Ja oot saanut leikattua kirjaimet hirmuisen tarkasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoisilla pienillä peruskynsisaksilla leikkelin :D

   Poista
 2. Hauska idea! :) Pitääkin yrittää metsästää tuollaista tarramatskua jostain. Sais tehtyä vaikka mitä - edullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen erittäin lämpimästi tuota ikkunateippauksiin tarkoitettua teippiä, koska sitä oli todella helppo työstää ja sehän on suorastaan jätettä, koska harvoin ne mainostoimistoissa "pikkusipruja" mihinkään teippauksiin tarvitsevat.

   Poista