14.1.2012

Hymyilevä purkkapurkki
Kirpparille upposi tällä viikolla 125,40 euroa, mutta kyllä kannatti! Taisin nimittäin tehdä parhaimman kirppislöytöni ikinä. :)

alternative text
Minun oli tarkoitus lähteä tänään viettämään iltaa kavereiden kanssa. Huonovointisena ei kuitenkaan huvittanut lähteä minnekään. Illan ratoksi tuunasin sitten itselleni purkkapurkin, jonka löysin kirpparilta 40 sentillä.

Minun viikonloppuni alkoi jo torstaina iltapäivällä, joten kerrankin on ollut aikaa ottaa rennosti. Olen aivan mielettömän innoissani kameravälineperheeni uusimmasta jäsenestä, jonka löysin kirpparilta. Minulla oli jo ennestään yksi ulkoinen salama, mutta kahdella kuvaaminen on hieman monimutkaisempi juttu. Siitä kertoo varmaan jo se, että minulta pääsi riemunkiljahdus, kun sain molemmat salamat edes välähtämään automaatilla.


alternative text
Paras koskaan tekemäni kirppislöytö on tämä Canon Speedlight 430EX -salama, jonka sain 125 eurolla. Näistä saa uutena pulittaa puolikkaan hevosen.


Siksipä olen nyt pari päivää kahlannut läpi "Välähdyksiä" -nimistä kirjaa, joka kertoo salamavalokuvauksesta. Joo, kuullostaa varmaan todella tylsältä. Innokas harjoitteluni tarkoittaa toivottavasti kuitenkin sitä, että tulevaisuudessa kuvani täällä blogissa tulevat olemaan parempilaatuisia. Ja se jos mikä ilostuttaa.


Näin se tehdään

alternative text
Tältä rasia näytti ostettaessa. Ihan soma, mutta en ole koskaan älyttömästi pitänyt tällaisesta jouluhilpetööristä. Mitä sillä tekee sen 51 viikkoa vuodesta?

alternative text
Kannattaa teipata purkin sisäosat todella "ammattimaisesti".

alternative text
Maalaa pohja valkealla spraymaalilla ja kansi mustalla.

alternative text
Täytyy toki muistaa maalata myös omat sormet!

alternative text
Maalaa kanteen valkea hammas joko sapluunan kanssa tai vapaalla kädellä akryyleillä.


alternative text
Maalaa akryyleillä hampaalle tyytyväinen naama. Epätäydellisyys on kaunista :D

Niin ja muuten! Keksin viimein, kuinka tuunaan pakastimeni. Suunnitelma muuttuu toteutukseksi, kunhan vain ehdin. Eihän tätä inspiraatiota odoteltukaan kuin puoli vuotta. :D

4 kommenttia:

 1. Moi. Löysin sattumalta blogiisi ja kivalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Parhaani yritän. :D

   Poista
 2. Hauska rasia! :) Tuo salama on kyllä hyvä löytö! Minulla on vieläkin ulkoinen salama hankkimatta, vaikka sen ostoa olen jo usean vuoden harkinnut. Aina se tyssää tuohon kalliiseen hintaan. Kävelisipä minullakin vastaan kirpparilla moinen aarre...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne todellakin arvokkaita. Ulkoisissa salamoissa (kuten objektiiveissakin) on kuitenkin se kiva puoli, ettei niiden arvo laske läheskään yhtä nopeasti kuten esim. järjestelmäkameroiden runkojen. Siksi ne ovat ihan hyvä sijoitus. :)

   Poista