18.1.2012

Kolmiokynnet
Kynnet kaipasivat piristystä ja halusin koittaa jotain erilaista. Ja tällainenpa oli lopputulos. Näistä teipeillä leikkimisestä voisi varmaan keksiä vaikka kuinka monta variaatiota.
alternative text
Nämä eivät ole mitkään pikakynnet (lakkojen kuivattelun takia), joten nyt jos koskaan kannattaa yhdistää kynsien laitto ja vaikkapa leffailta.


Tämä postaus on nyt vain tällainen hyvin nopsa rykäisy eilen tehdyistä kynsistä. Minulla on nyt monta projektia päällekäin tekeillä ja pääni kuhisee ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan. Kaikelle ei ole aikaa, mutta olen nyt kirjannut paljon ideoita ylös. Niitä tullaan sitten pikkuhiljaa näkemään täällä blogissakin varmasti. Viimeisimpänä hullutuksena on se, että aloin tänään ihan extempore ompelemaan itselleni huippuhienoa hametta. Katsotaan nyt, että tuleeko siitä edes mitenkään hametta muistuttava kapistus. :D

Sain juuri noin puolituntia sitten tietää, että sain kesätöitä ensi kesäksi! Olen aivan mielettömän innoissani. Menen siis kotikaupunkiini Nurmekseen töihin paikalliselle kirjapainolle. Nyt pääsemme ensimmäistä kertaa ikinä asumaan poikaystäväni kanssa samalla paikkakunnalla viikkoa pidemmän ajan kerrallaan! Mietinkin jo salaa, että kummallakohan meistä mahtaa mennä hermot ensimmäisenä toiseen. :D


Näin se tehdään


alternative text
Aloitin sillä, että lakkasin kynnet erivärisiksi kolmella lakalla. Tällä ei varmaan ole niin väliä, vaan voit aloittaa myös samanvärisiksi lakatuilla kynsillä.

alternative text
Lakan kuivuttua kunnolla, liimaa teippi vinottain, jotta saat maalattua kolmion. HUOM! Tässä ei riitä, että lakka on pinta kuiva, koska muuten teippi repii lakkakerroksen mukanaan pois. Kannattaa siis antaa kuivua kunnolla.

alternative text
Lakkaa kolmio. Kannattaa lisätä lakkaa vain ohut kerros, sillä lakka voi lähteä liukumaan teipin alle, jos sitä on litroittain kynnellä.

alternative text
Poista teippi vasta, kun lakka on kuivunut.

alternative text
Ja sitten vain lakkailemaan kynsiä erivärisiksi, kolmeen jaetuiksi osioiksi. Voit käyttää myös kahta teippiä maalataksesi keskimmäisen kolmion.


alternative text
Ja tässä vielä lopputulos hieman lähempää.

Käytetyt lakat

alternative text


4 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta! Kun vaan joskus oikeesti jaksais vielä odottaa tollasten kuivumista :DD

  VastaaPoista
 2. Joo, nämä eivät todellakaan ole hätäisen miehen kynnet. ;) Leffaa katsoessa kuitenkin mukavaa näpertelyä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas ja hyvällä tapaa erilainen blogi sinulla :) Jään seurailemaan blogilistalla!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista kehuista ja tervetuloa! :D

  VastaaPoista