29.1.2012

Aurinko!!!
Rakastan valoa ja rakastan aurinkoa. Nyt, monen kuukauden etäsuhteemme muuttui taas paljon läheisemmäksi. Edes hetkeksi.

alternative text
Panoramaa Kainuun korvesta. Minusta on niin ihanaa, kun kaikki ei ole enää harmaata, kun aurinko on taas täällä!

Perjantaina iski täydellinen mökkihöperöityminen. Sairastin koko viikon neljän seinän sisällä, joten viikonlopuksi minun oli aivan pakko päästä pois. Lähdin Kainuu/Pohjois-Karjala-reissulle porukoiden ja poikaystävän luokse kyläilemään.

Koko viikonlopun oli aivan mielettömän kaunis ilma. Lunta oli vaikka kuinka paljon, tykkylumi koristi puita ja koko komeuden kruunasi AURINKO! Monta pitkää kuukautta pimeydessä ja viimein kevät alkaa näyttää kyntensä.


alternative text

alternative text

alternative text

alternative text

alternative text
Aurinko ei kuitenkaan vielä pääse kaikkialle. Hieman mörkömetsän tuntua :D

alternative text
Tästä kuvasta tulee minulle mieleen suomalainen versio niistä ihanista, kukkivista japanilaisista kirsikkapuista. En tiedä, että mistä se johtuu, putoavasta lumesta?

alternative text

alternative text
Minun ei tarvitse edes käyttää paljon mielikuvitusta, että pystyn melkein näkemään lumen hiekkana. Kuumaa hiekkaa varpaissa hiekkarannalla... Tule jo kesä!

alternative text

alternative text
Ja lopuksi vielä poikaystävän porukoiden koira. Tämä on muuten varmaan ensimmäinen eläin, joka ei pidä minusta ei sitten niin yhtään. Suurin osa eläimistä kyllä tuntuu tunnistavan eläinrakkaan ihmisen, mutta tälle en kelpaa :D Mokomakin.

Että semmoinen viikonloppu se. Nautiskelin vain ihanista maisemista. Mahtaako ketään kiinnostaa katsella tällaisia valokuvapainotteisia juttuja myös tulevaisuudessa? :D


2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, ihania sinisen sävyjä! :) Ja hauskat nuo mielikuvat hiekasta ja kirsikkapuista.. osaan hyvin kuvitella saman! :)

    VastaaPoista
  2. Sininen näyttää kyllä kivalle, vihreää odottelen silti suurella innolla :D

    VastaaPoista